söndag 28 februari 2016

Mera blått!

Ja, den blåa vågen fortsätter att svepa in över vårt hem! I torsdags var det dags att som vanligt köpa helgblommor. Ja vadå? Köper inte alla en fin bukett blommor till helgen? Nehej okej, men ni borde testa - det ger en grym fredagsfeeling när man på fredag morgon ser en underbar bukett i vardagsrummet! Sen fortsätter blommorna att sprida glädje hela helgen och veckan därpå. Det kanske lika fantastiska är att man redan efterföljande torsdag får gå till blomsteraffären och med ett leende på läpparna sätta ihop en ny bukett :-)


I alla fall, buketten i torsdags blev blåaktig för att det fanns både underbara blåa anemoner och häftiga blå tistlar. Kanske lite overload med blått, men glad blir man!



Här är en till bild från F:s rum. Vi fick äntligen upp tavlorna! (Varför ska det vara ett sånt där projekt som kan bli liggandes i månader? När man väl gör det går det ju på en kvart!) Den stora tavlan med månen kommer från Little cute mokkasin, precis som den lilla med kaninen från Mrs Mighetto. Valen är ett köp från Etsy. Man köper en nedladdningsbar fil för typ femtio kronor, laddar ner filen till datorn och skriver ut den själv (om man har en bra skrivare) eller skickar den till Gallerix som har en printstudio och som då skriver ut bilden i önskad storlek med riktigt bra kvalitet!


Inga kommentarer: